Publicat 26/06/2019 13:09

L'estiu concentra el 31% de la cervesa que es consumeix

Demetrio Carceller Arce, president de Cerveceros de España
DAMM

BARCELONA, 26 juny (EUROPA PRESS) -

L'Associació Cerveceros de España ha constatat que entre juny i setembre es concentra el 31% de la cervesa que es consumeix, més d'11 milions d'hectolitres, pels canvis en els hbits de consum, l'afluncia a bars i restaurants, i l'arribada de visitants estrangers.

Més del 60% del consum a Espanya es produeix fora de la llar i és la beguda freda més consumida en hostaleria, en concentrar el 30% de les vendes anuals de cervesa a bars i restaurants i aportar la quarta part de la seva facturació, segons un comunicat de l'associació, sobre els hbits de consum.

L'entitat presidida per Demetrio Carceller Arce constata també que
el bon clima i la presncia de turistes n'esperonen el consum a l'estiu a Andalusia, Madrid, Extremadura, Catalunya, Comunitat Valenciana i les Balears.

Precisament, considera que les previsions d'arribada de turistes tindran un impacte positiu perqu prop del 25% del consum de cervesa els fan els visitants estrangers: una de quatre cerveses la consumeix un estranger i el 99% de turistes més grans de 18 anys consumeix aquesta beguda durant les seves vacances a Espanya.

El director general de Cerveceros de España, Jacobo Olalla Marañón, ha explicat que el consum d'aquesta beguda, amb i sense alcohol, als bars o terrasses assoleix els seus repunts a l'estiu, perqu "el 90% de consumidors de cervesa prefereix asseure's amb els amics o la família per gaudir d'una canya a l'aire lliure".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés