Actualitzat 28/10/2019 12:09:43 +00:00 CET

L'estació d'esquí de Baqueira-Beret oferirà 167 quilòmetres esquiables

L'estació d'esquí de Baqueira-Beret oferirà 167 quilòmetres esquiables
BAQUEIRA BERET - Archivo

LLEIDA, 28 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'estació d'esquí Baqueira-Beret, situada a la Vall d'Aran (Lleida), oferirà 167 quilòmetres esquiables aquesta temporada, amb 162 de pistes senyalitzades i cinc d'itineraris.

La nova pista vermella Eth Coret, de 1.496 metres de longitud, és una de les principals novetats d'aquesta temporada, juntament amb la renovació en restauració, la millora dels canons de neu i la nova aplicació mòbil, ha informat l'estació aquest dilluns en un comunicat.

Aquest estiu l'estació també ha remodelat les pistes Peülla, Pleta del Duc, Cap a Baqueira i Debutants, i ha finalitzat les pistes a la zona de Baciver i les millores a l'Snowpark de Beret.

L'estació també ha ampliat la zona de producció de neu a la Bonaigua, concretament a les pistes Debutants, Cap a Baqueira, en l'accés als telesquí Tuc de la Llança, pistes Pleta del Duc i Peülla, cosa que es tradueix en un total de 50 nous canons de neu.

Baqueira-Beret ha creat una aplicació mòbil amb més funcionalitats, entre elles la geolocalització, un pla de pistes 3D i la possibilitat de reservar a les cafeteries de l'estació.