Publicat 04/01/2019 12:56

L'Escola d'Aprenents de Seat ensenya diferents llenguatges de programació als seus alumnes

Escola d'Aprenents de Seat
SEAT

MADRID, 4 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Escola d'Aprenents de Seat ha incorporat en els seus programes educatius un sistema que ensenya diferents llenguatges de programació de manera "natural" i "gamificada" als alumnes, que han de resoldre diversos reptes a través d'una plataforma durant 15 minuts cada dia al llarg del seu pas per l'Escola, segons ha informat la companyia en un comunicat.

A través de la plataforma 'CodeLearn', els aprenents han de resoldre diriament diversos reptes en Phyton, Java o Unity. A mesura que van avanant en el programa, van aconseguint punts que els ajuden a superar l'assignatura. Compten, a més, amb un professor de suport que poden contactar a través de la plataforma si tenen dubtes sobre els reptes.

Amb aquest sistema, els alumnes aprenen de manera "natural" i "gamificada" diferents llenguatges de programació, una habilitat que ser "clau", segons la companyia, en un futur professional en el qual la indústria i els vehicles estaran completament connectats i digitalitzats.

"Preveiem un futur en el qual saber programar ser tan necessari per als professionals del sector com ho és avui conixer les parts d'un motor o saber idiomes. Així, ens avancem a les tendncies futures i millorem les possibilitats d'incorporació d'aquests joves en el mercat laboral", ha explicat el vicepresident de Recursos Humans de Seat, Xavier Ros.

Des de la seva fundació el 1957, el centre de formació de Seat ha preparat més de 2.700 professionals. En l'actualitat, tots els alumnes, un total de 169, tenen un contracte de formació remunerat a jornada completa, i, una vegada que acaben amb xit el cicle formatiu, s'incorporen a la companyia amb un contracte indefinit.

Aquest curs, l'Escola ha adaptat els seus programes per oferir els estudis de cicle formatiu de Grau Superior en la modalitat de Formació Dual inspirada en el model alemany. El canvi de cicle mitj a cicle superior ha incls un increment d'assignatures focalitzades en la Indústria 4.0 i en la tecnologia lligada a la digitalització.

Els aprenents fan gairebé 5.000 hores lectives, el doble de la mitjana de les altres escoles, dividides a parts iguals entre el temps dedicat a la formació i el temps dedicat a la prctica.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés