Publicat 23/2/2019 10:40:52 +01:00CET

Les treballadores d'Eurodivisas de l'Aeroport del Prat desconvoquen la vaga de dilluns vinent

Aeroport Barcelona-El Prat
DAVID RAMOS - Archivo

BARCELONA, 23 febr. (EUROPA PRESS) -

Les treballadores que operen en les set oficines de l'empresa Eurodivisas a l'Aeroport de Barcelona-El Prat han decidit per majoria desconvocar la vaga amb aturs de 24 hores que tenien prevista per dilluns vinent 25 de febrer --el primer dia del Mobile World Congress (MWC)-- i també per l'1 de mar.

En un comunicat aquest dissabte, UGT de Catalunya ha informat que les treballadores i la direcció de l'empresa han acceptat la proposta mediadora del Tribunal Laboral de Catalunya.

Segons aquesta proposta, es consultar la Comissió Tcnica de Negociació Collectiva del Consell de Relacions Laborals de Catalunya perqu determini quin conveni collectiu s'ha d'aplicar per "dignificar les seves condicions laborals", ja que actualment se'ls aplicava l'Estatut dels Treballadors i el Salari Mínim Interprofessional (SMI), ha indicat el sindicat.

Sobre l'uniforme, l'empresa lliurar pantalons a tot el personal i rebaixar els requisits sobre calat de les treballadores que no formin part de la dotació d'uniformitat.

La companyia també encarregar al servei de seguretat i salut la realització d'estudis ergonmics i psicosocials --demanats per les treballadores--, i adquirir els mitjans necessaris per al control de l'horari de la jornada.

Totes les mesures pactades seran aplicades si en els propers dies l'empresa Eurodivisas renova i manté l'activitat en les oficines de canvi de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, que en l'actualitat estan en fase de concurs públic.

el més llegit

 1. 1

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 2. 2

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"

 3. 3

  Sánchez espera reprendre al juliol la taula de diàleg amb la Generalitat de Catalunya

 4. 4

  Detingut l'home que presumptament ha matat la seva parella a Esplugues (Barcelona)

 5. 5

  L'Ajuntament de Barcelona és la institució "millor valorada" durant la pandèmia