Les propostes de Twitter per canviar el funcionament dels retuits i els esments el 2020

Publicat 6/11/2019 17:52:01CET
Twitter
PIXABAY/CC/PHOTOMIX-COMPANY - Archivo

MADRID, 6 nov. (Portaltic/EP) -

Twitter està treballant en noves característiques pel 2020 que ajudin a millorar l'experiència en la plataforma i donin a l'usuari més control sobre el seu compte, entre les quals s'inclourien canviar la manera en què funcionen els retuits i els esments en el seu compte.

Segons ha informat el vicepresident de disseny i investigació de Twitter, Dantley Davis, des del seu propi compte de Twitter, la companyia sembla estar treballant en una sèrie de funcions noves per incloure en l'aplicació per a l'any vinent.

Entre les característiques més destacades que Davis "espera" que s'introdueixin el 2020, es troba la funció que impedeix que es pugui fer retuit a un tuit. Això podria ajudar a reduir la propagació d'un tuit quan l'usuari no vulgui que aconsegueixi tota la xarxa de Twitter. No obstant això si el perfil és públic no impediria que les persones accedissin al perfil i llegissin el tuit.

Una altra de les innovacions que es podrien incorporar l'any que ve és la capacitat de l'usuari de decidir qui pot esmentar-li, una acció que requeriria el seu permís. Amb aquesta mesura s'evitaria l'assetjament en aquesta plataforma, perquè l'usuari tindria el poder d'acceptar o denegar que se li esmenti en un tuit.

La llista de Davis inclou l'opció que els usuaris puguin llevar-se d'una conversa i fins i tot puguin eliminar l'esment a un compte en un tuit. A més Twitter treballa en una funció que permetria enviar un tuit sol per a un determinat hashtag, interès o grup d'amics.

Al costat de la llista de característiques, el directiu ha instat els usuaris de Twitter al fet que aportin les seves idees tant sobre aquestes funcions com unes altres que creguin que poden ajudar a millorar.