Les primeres dades de participació es coneixeran a les 14.30 hores

Publicat 10/11/2019 9:27:58CET
Urnes a un col·legi electoral situat a l'Ajuntament de Saragossa
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 10 nov. (EUROPA PRESS) -

La roda de premsa en què es donaran a conèixer les primeres dades de participació de les eleccions generals d'aquest diumenge 10 de novembre començarà les 14.30 hores al Centre Nacional de Dades a Ifema.

En ella compareixerà el secretari d'Estat de Comunicació, Miguel Ángel Oliver; i la sotssecretària del Ministeri de l'Interior, Isabel Goicoechea, per informar sobre les primeres dades de participació fins a les 14.00 hores.

Prèviament, a les 10.30 hores, Oliver i Goicoechea compareixeran per informar sobre el procés de constitució de les meses electorals.

Oliver i Goicoechea donaran una nova roda de premsa a la tarda, a les 18.30 hores, per donar a conèixer les dades de participació fins a les 18.00 hores.

Entorn de dues hores i mitja després de la fi del procés de votació, sobre les 22.30 hores, compareixeran la portaveu del Govern central en funcions, Isabel Celaá; i el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, per informar sobre els resultats electorals provisionals.

Els comicis electorals han despertat l'interès de nombrosos mitjans de comunicació, ja que, segons les dades aportades pel Govern d'Espanya, s'han acreditat gairebé 400 periodistes d'uns 80 mitjans de comunicació, dels quals 35 són corresponsals estrangers i provenen de 18 països diferents.

Precisament per atendre la demanda d'alguns d'aquests professionals, Oliver va indicar que, per primera vegada, se'ls proporcionarà l'ajuda d'intèrprets d'anglès.