Publicat 31/3/2020 14:03:33 +02:00CET

Les botigues Ikea a Barcelona donen llits i material per a persones vulnerables

Donació d'Ikea a l'Hospital de Terrassa durant l'estat d'alarma per coronavirus
IKEA

BARCELONA, 31 mar� (EUROPA PRESS) -

Les botigues d'Ikea a la província de Barcelona (Badalona, L'Hospitalet de Llobregat i Sabadell) s'han posat a la disposició de les autoritats locals per contribuir amb els seus mitjans a la lluita contra el coronavirus en la comunitat.

Fins al moment, més de 200 llits amb els seus matalassos i roba han estat ja donats a l'Ajuntament de Badalona (100 unitats) per al seu ús en el pavelló municipal habilitat per a l'atenció de persones sense llar, i a diversos hospitals locals per a l'atenció de pacients afectats pel Covid-19.

Concretament, a l'Hospital Germans Trias i Pujol (80 unitats), a l'Hospital de Granollers (100 unitats) i a l'Hospital Calella Blanes de Girona (132 unitats de roba de llit).

A això, se suma també la donació de 40 safates a la residència de majors Hermanitas dels Pobres de Barcelona i rellotges per als pacients de l'Hospital d'Igualada (Barcelona).

Les tres botigues han lliurat també a les autoritats prop de 600 mascaretes quirúrgiques o de protecció, 10.600 guants de nitril, 23 bates d'un sol ús o impermeables i més de 90 litres de solució hidroalcohólica, alcohol sanitari i clorhexidina en esprai, juntament amb 250 dosificadors de sabó per a la seva instal·lació en l'Estació de Barcelona-Sants.

A més, s'han lliurat més de 240 impermeables a l'Hospital del Mar i l'Hospital de Bellvitge, atès que poden ser d'utilitat també com a mesura de protecció.