Les aturades de nit de la plantilla de Rodalies transcorren amb normalitat

Publicat 14/8/2019 22:08:42CET
Un tren de Renfe.
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 14 ago. (EUROPA PRESS) -

Les aturades de nit de la plantilla de Rodalies de Catalunya, que han començat a les 20.00 hores d'aquest dimecres, transcorren amb normalitat i sense incidències, han informat fonts de Renfe a Europa Press.

Els treballadors de Rodalies pararan durant quatre hores aquesta nit i, ara com ara, no s'han produït retards, i les citades fonts ho han emmarcat en el seguiment mínim que està tenint la vaga i la poca mobilitat que s'espera per aquest dia.

Els trens de Rodalies circulen al 40% durant l'aturada, que també s'ha succeït al matí; els de Llarga Distància i Alta Velocitat al 78% i els Avant al 65%, mentre que s'ha ofert el servei habitual durant la resta de la jornada.

CGT, sindicat minoritari en el comitè d'empresa de Renfe, ha convocat quatre dies d'aturades parcials a Renfe: el d'aquest dimecres segueix al del dimecres 31 de juliol i el seguiran els de el divendres 30 d'agost i el diumenge 1 de setembre.

Davant els quatre dies daturades programats per CGT, el Ministeri de Foment va dictar serveis mínims per garantir 1.876 dels 3.028 trens d'Alta Velocitat i Llarga Distància, Mitja Distància i Mercaderies afectats per la vaga, cancel·lant-se un total d'1.152 trens.