Publicat 25/7/2019 10:49:27 +02:00CET

Les accions d'Oryzon cauen més d'un 13% després d'ampliar capital en 20 milions amb un descompte del 20%

Fotos de recurso del Ibex 35
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

MADRID, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

Les accions d'Oryzon Genomics han caigut més d'un 13% en els primers compassos de la sessió d'aquest dijous després d'ampliar capital per un import de 20 milions d'euros mitjançant l'emissió de 6.666.667 accions ordinàries a un preu d'emissió de tres euros per acció, la qual cosa suposa un descompte del 20% sobre el preu del tancament d'aquest dimecres (3,75 euros).

En concret, els títols de la companyia han caigut un 13,33% a les 9.17 hores i s'han arribat a intercanviar a un preu de 3,25 euros.

L'augment de capital s'ha dut a terme a través d'un procediment de col·locació privada adreçada a inversors qualificats, segons ha informat aquest dijous la companyia.

L'empresa té previst utilitzar els ingressos nets que obtingui en l'augment de capital per finançar la investigació i desenvolupament dels seus programes clínics, el seu capital circulant i per a altres finalitats corporatives generals.

Subjecte als habituals procediments en aquest tipus de transaccions, està previst que les noves accions siguin admeses a cotització a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València, a través del Sistema d'Interconnexió Borsària (Mercat Continu) el proper 29 de juliol i que comencin a cotitzar l'endemà.