Publicat 17/11/2019 11:59:14 +01:00CET

L'empresa Celo acorda vendre 90.000 caixes de productes de construcció a la Costa d'Ivori

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Celo --especialitzada en la fabricació de sistemes de fixació per a la construcció i la indústria, i amb la seu a Castellar del Vallès (Barcelona)-- s'ha introduït al mercat de l'Àfrica subsahariana amb un acord per vendre 90.000 caixes de productes de construcció a la Costa d'Ivori, ha informat el Govern català aquest diumenge en un comunicat.

Ha comptat amb el suport d'Acció, l'agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa i que forma part de la Conselleria d'Empresa i Coneixement.

L'acord ha estat signat amb un dels principals distribuïdors del sector del país, i en cadascuna de les caixes hi caben un miler d'unitats de productes com cargols i sistemes de fixació i subjecció.

Els productes de Celo estan disponibles en les 14 botigues del distribuïdor, situades a la ciutat d'Abidjan, i en altres punts de venda del país.

L'export manager de Celo a Àfrica, Ali Mardi, ha assegurat que la Costa d'Ivori és "un mercat emergent molt interessant, amb una demanda creixent i projectes molt grans en el sector de la construcció".

L'empresa, que va començar a analitzar el mercat africà fa tres anys i ja treballava al nord del continent, té ara per objectiu introduir-se als mercats del Senegal i el Camerun.