Publicat 19/5/2019 11:36:53 +02:00CET

L'empresa de Castelldefels (Barcelona) Geprom ingressa un milió d'euros a Mèxic

Bandera mexico revés
TWITTER - Archivo

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

L'empresa de Castelldefels (Barcelona) Geprom, que es dedica al desenvolupament de programari per al monitoratge i digitalització de processos industrials, ha ingressat un milió d'euros a Mèxic, on ha obert una filial el 2019 i on va començar a exportar fa un any.

En un comunicat aquest diumenge, la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat ha explicat que Geprom ja ha iniciat projectes amb "alguns dels principals fabricants mundials del sector" que tenen presència al país.

La nova filial a Mèxic es dedica a desenvolupar programari d'adquisició de dades i monitoratge per controlar en temps real les etapes de producció en la fabricació d'automòbils, identificar possibles fallades i fer seguiment de la producció.

El responsable de desenvolupament de negocis de Geprom, David Vásquez, ha explicat la preferència de l'empresa per Mèxic: "El sector de l'automoció juga allà un paper molt important, gràcies a la presència dels principals fabricants mundials".

Geprom ha comptat amb el suport d'Acció per al procés d'internacionalització, que va començar amb un viatge empresarial a principis de 2018 amb 13 empreses catalanes del sector de l'automoció per conèixer el mercat i cercar nous socis.

L'empresa es va fundar el 2017, té una trentena de persones assalariades i exporta també a altres països, com Portugal.