Publicat 25/4/2019 17:56:58 +02:00CET

L'eDelivery Barcelona reflexionar sobre els efectes de la venda online

L'eDelivery Barcelona reflexionar sobre els efectes de la venda online
EDELIVERY BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

L'eDelivery Barcelona Expo & Congress, la fira sobre l'i-commerce organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, debatr sobre el repte del moviment de mercaderies que genera l'augment de les vendes online, ha informat l'organització en un comunicat aquest dijous.

La fira se celebrar del 26 al 28 de juny en el pavelló vuit del recinte Montjuc de Fira de Barcelona, i comptar amb una zona d'exposició en qu participaran més de 50 empreses de la mobilitat, logística i serveis derivats de l'i-commerce.

A més de la fira, eDelivery Barcelona organitzar la tercera edició del Congrés Internacional on es reuniran professionals del sector que tractin els reptes de l'i-commerce.

A més a més el congrés explicar amb les conferncies de més de 50 experts de l'i-commerce, entre els quals es troben el director de logística de Caprabo Axier Bustinza i el fundador de PHC i ex-vicepresident d'Amazon Logistics EU, Philipe Hemard.

Durant el congrés, a més, es presentaran diferents casos d'xit i es debatr sobre el comer transfronterer, la sostenibilitat i les possibilitats de les noves tecnologies com el Big Data o la intelligncia artificial.