Publicat 13/5/2019 15:28:26 +02:00CET

L'Automobile Barcelona acull la primera exposició tàctil de l'automòbil per a invidents

Fira.- Automobile Barcelona acull la primera exposició de l'automòbil per a invidents
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

L'Automobile Barcelona ha acollit la primera exposició de l'automòbil tàctil per a invidents, formada per una mostra de 26 cotxes i motos, i que ha estat visitada per una delegació de l'Once, que també ha presentat el cupó que dedica al saló dissabte vinent 18 de maig.

En l'acte de presentació hi han participat el delegat territorial de l'Once a Catalunya, Enric Botí; el director de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el president del saló, Enrique Lacalle, ha informat la institució firal aquest dilluns en un comunicat.

Lacalle ha assenyalat que el saló ha demostrat "una vegada més" la seva sensibilitat en ampliar la possibilitat que col·lectius de persones amb discapacitat puguin participar i gaudir del saló de l'automòbil en el seu centenari.

Per la seva banda, Botí ha assenyalat que els agradaria que la indústria, les marques i organitzacions com l'Once poguessin aconseguir que la tecnologia "estigués també al servei de la seguretat de conductors i de vianants".

També ha demanat que tots els cotxes silenciosos, els elèctrics i els híbrids, incorporin un senyal acústic que avisi de la proximitat els vianants.

L'Automobile Barcelona, que té lloc de l'11 al 19 de maig al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, celebra l'edició del seu centenari amb més de 45 marques.