Publicat 1/7/2019 11:25:02 +02:00CET

Laura Molist, nova directora de Vodafone a Catalunya i Aragó

Laura Molist, nova directora de Vodafone a Catalunya i Aragó
VODAFONE

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

La física Laura Molist ha estat nomenada nova directora de Vodafone a Catalunya i Aragó, substituint Albert Buxadé després de 15 anys al capdavant en aquestes zones, ha informat la companyia en un comunicat aquest dilluns.

Molist es va incorporar a Airtel a Saragossa el 1999 i durant 20 anys en el sector de les telecomunicacions, i ha treballat en els departaments de direcció d'equips de vendes, gestió de projectes i vendes de solucions.

En els últims cinc anys, ha dirigit el segment de grans comptes a la regió, per la qual cosa coneix el teixit empresarial tant a l'Aragó com a Catalunya.

És llicenciada en Ciències físiques per la Universitat de Saragossa i ha cursat el Màster en Direcció de xarxes i serveis de telecomunicacions per la Universitat Ramon Llull (URL) i en Direcció de telecomunicacions i sistemes d'empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Molist ha declarat que l'objectiu és seguir "estant al capdavant" en innovació, potenciar el creixement dels clients i ajudar a crear referents de la transformació digital al món empresarial.