Publicat 7/9/2019 10:51:19 +02:00CET

Laura Borràs (JxCat) demana donar estabilitat al Govern i no posar en perill la majoria actual

Laura Borràs (JxCat)
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 7 set. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha rebutjat avançar les eleccions catalanes i ha demanat procurar l'estabilitat del Govern i conservar la majoria actual en comptes de posar-la en perill amb altres comicis: "Estem segurs que serà més gran, aquesta majoria?".

"A més, si s'està cercant estabilitat al Govern espanyol, per què cerquem inestabilitat al Govern català?", ha dit en una entrevista del diari 'Ara' recollida per Europa Press.

En preguntar-se-li si ella seria candidata a la Generalitat si hi hagués eleccions, respon irònicament i somrient: "Jo no li fet cap mal a vostè. No sé per què vostè em vol tan malament ara amb aquesta pregunta".

Quant a la reacció a una sentència de l'1-O condemnatòria, ha dit que "s'ha de respondre al carrer però també a les institucions".

I es refereix al vot de la investidura de Pedro Sánchez (PSOE) al Congrés: afirma que el 'no' de JxCat no es mourà mentre Sánchez no es mogui respecte a Catalunya; i adverteix a ERC sobre la possibilitat que faciliti la investidura: "Tinc molt present Rosa Parks: 'Com millor ens portàvem, pitjor ens tractaven".