Publicat 26/11/2019 9:59:37 +01:00CET

Lastra assenyala que prepararà una reunió amb Rufián després de la consulta d'ERC

Adriana Lastra desayunan en un desayuno informativo de la directora de `El País´ organizado por Nueva Economía Fórum en el Casino Gran Círculo, en Madrid (España), a 26 de noviembre de 2019.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 26 Nov. (EUROPA PRESS) -

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha assegurat aquest dimarts que prepararà una reunió amb el seu homòleg d'ERC, Gabriel Rufián, després de la consulta d'ERC, en la qual, segons ella, les bases han enviat un missatge a favor del diàleg.

"Les bases d'ERC han votat, han dit que seguem a parlar", ha assenyalat la dirigent socialista en declaracions a la premsa quan ha arribat a un esmorzar informatiu de Madrid. "Estem esperant per parlar amb el portaveu d'ERC, que hi parlaré per organitzar aquesta reunió", ha afegit Lastra.

Aquest dilluns la consulta va projectar que el 94,6% de la militància d'ERC rebutja avalar la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern central si no impulsa una taula de negociació sobre el conflicte a Catalunya.

"Ara és Pedro Sánchez que ha de moure's", va indicar la portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, sobre la consulta a les bases que va recollir gairebé un 70 per cent de participació.