Publicat 11/6/2019 18:49:43 +02:00CET

L'Associació Medports es reuneix al Port de Barcelona per impulsar l'economia mediterrània

L'associació Medports es reuneix en el Port de Barcelona per impulsar l'economia mediterrània
PORT DE BARCELONA

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

El Comitè executiu de Medports Association, organització que fomenta el transport marítim al Mediterrani, s'ha reunit al Port de Barcelona amb la finalitat de promoure el transport marítim i l'economia de la regió, ha indicat el port en un comunicat aquest dimarts.

Medports s'articula al voltant de diferents comitès de treball i estudia aspectes determinants per al Mediterrani, com la seva posició en els fluxos comercials mundials, la sostenibilitat i la competividad dels seus ports.

L'associació, en la qual el Port de Barcelona ostenta una de les vicepresidències, està presidida pel president del Port de Marsella (França), Hervé Martel, i està integrada pels 18 principals ports de la zona mediterrània.

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha rebut a l'associació i en la seva benvinguda ha declarat que els ports del Mediterrani hauran d'afrontar "grans reptes" i oportunitats per la seva ubicació estratègica en les grans rutes comercials entre l'Àsia i Europa.

A més, ha afegit que els ports han d'exercir un paper protagonista en la "reducció de l'impacte mediambiental" generat pel transport marítim, transformant-los en instal·lacions més eficients, sostenibles i competitives.

el més llegit

 1. 1

  Tarragona intensificarà les sancions per no complir les mesures de prevenció del Covid-19

 2. 2

  Coronavirus.- Usoc deixa sense efecte la vaga de sanitat al Segrià (Lleida)

 3. 3

  Presó per a la detinguda per matar a punyalades una familiar a Pont de Vilomara (Barcelona)

 4. 4

  Alba Vergés no descarta confinar a casa als veïns del Segrià (Lleida)

 5. 5

  Tres detinguts en una operació antijihadista a Badalona (Barcelona)