L'associació catalana de franquiciadors aprova l'entrada de franquiciats i passa a dir-se AFC

Publicat 22/9/2019 11:30:54CET

   BARCELONA, 22 set. (EUROPA PRESS) -

   L'Associació Catalana de Franquiciadors ha aprovat l'entrada de franquiciats, que tindran veu i vot i podran ser la junta directiva, mentre que fins ara només hi estava representat el col·lectiu de franquiciadors.

   L'assemblea general extraordinària d'aquesta setmana ho ha aprovat "per unanimitat" després de més d'un any de debat intern, i el canvi implica modificar els estatuts i denominar-se Associació de Franquícies de Catalunya (AFC), segons un comunicat de l'entitat.

   Es converteix així en un fòrum per la defensa comuna dels interessos dels uns i els altres, com en la majoria de països europeus, i en "la primera" associació de franquiciadors a Espanya que obre la seva estructura a franquiciats.

   L'AFC --que forma part de l'associació espanyola (AEF)-- aspira a que la seva seu del passeig de Gràcia de Barcelona sigui un "centre de debat i col·laboració entre les dues parts" implicades.

   L'entitat va sorgir el 2015 a Barcelona per promocionar i representar aquest sistema a Catalunya i té gairebé 50 associats, que estan compromesos amb el Codi Deontològic Europeu de la Franquícia.

   L'associació dóna assistència i informació als nous franquiciadors i franquiciats, i publica les estadístiques d'aquest sector a Catalunya.

el més llegit

 1. 1

  Tallen la carretera d'accés a Sant Esteve de la Sarga (Lleida) per un despreniment

 2. 2

  Les rèpliques de quadres en alguns punts de Barcelona són d'entitats que defensen instal·lar l'Hermitage a la ciutat

 3. 3

  El CAC, la Generalitat i la CCMA presenten una campanya per fomentar l'esport femení

 4. 4

  El Consell per la República convoca el 29 de febrer l'acte a Perpinyà

 5. 5

  El riu Congost supera el nivell d'alerta i continua amb "tendència creixent"

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista