Publicat 29/1/2019 11:12:47 +01:00CET

L'aplicació GoTrendier tanca una ronda per impulsar el seu creixement a Mxic i Colmbia

GoTrendier
BANCO SABADELL

BARCELONA, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

L'aplicació GoTrendier, dedicada a la compravenda de moda de dona, ha tancat una ronda de finanament de 3,5 milions de dlars amb la qual vol impulsar el seu creixement a Mxic i Colmbia, ha informat Banc Sabadell en un comunicat aquest dimarts.

L'entitat financera ha indicat que ha reforat la seva posició inversora en l'accionariat del projecte, al qual també s'hi ha unit el fons peru Ataria.

També ha reforat la seva posició inversora Ignia i la resta de la ronda ha estat coberta pels socis inicials: Antai Venture Builder, Bonsai Venture Capital, Pedralbes Partners i diversos inversors presents a les rondes prvies.

Banc Sabadell ha destacat que GoTrendier "continua la seva estratgia de creixement" amb aquesta injecció de capital, que permetr a l'empresa escalar fins als mercats en qu hi est present, obrir a Xile i reforar l'equip tcnic.

En aquest sentit, el director d'Inversions de Sabadell Venture Capital, Sergio Pérez, ha exposat que "la combinació entre l'enorme mercat a qu es dirigeix GoTrendier, que avui és el 'marketplace' líder a Mxic i Colmbia, i l'equip que lidera la companyia" ha estat el que els ha animat a invertir-hi.

Amb més d'1,3 milions d'usuaris, GoTrendier ha dut a terme la seva tercera ronda d'inversió, després de ser fundat el 2016 per quatre emprenedors espanyols.