Publicat 8/10/2019 15:29:44 +02:00CET

L'ANC activa un telèfon d'assistència jurídica "per a casos d'emergència" després de la sentència

La presidenta de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana), Elisenda Paluzie, atén els mitjans de comunicació durant l'acte de presentació en el marc dels mobilitzacions abans de la sentència de l'1-O organitzat per JxCat, ERC, CUP, ANC i Òmnium
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 8 oct. (EUROPA PRESS) -

L'ANC ha activat un telèfon d'assistència jurídica gratuïta que estarà obert les 24 hores del dia "per a casos d'emergència" després de la sentència de l'1-O, que es publicarà en els propers dies.

En un comunicat aquest dimarts, l'entitat ha informat que el telèfon --al qual s'accedirà marcant el 93 347 17 14 amb l'extensió 1035-- "tan sols atendrà les trucades relacionades amb casos d'emergència o de necessitat extrema".

"En un context altament repressiu i preveient que la sentència de l'1-O pugui accelerar una cadena repressiva, l'entitat vol donar cobertura legal a la ciutadania en casos d'extrema necessitat o d'emergència. Tot i això, aquest servei no està pensat per atendre dubtes o consultes, sinó que únicament podrà donar resposta a casos de necessitat urgent", ha explicat.