Publicat 13/12/2019 15:23:21 +01:00CET

Lambán replica a Iceta (PSC) que "el supremacisme" està fent estralls a Catalunya"

El president d'Aragó, Javier Lambán.
EUROPA PRESS

SARAGOSSA, 13 des. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern d'Aragó i secretari general del PSOE autonòmic, Javier Lambán, ha replicat aquest divendres al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que "el supremacisme, per desgràcia, està fent estralls a Catalunya".

"Jo creia que negar el dret a opinar als altres era una cosa dels independentistes catalans, exclusivament seu", ha declarat Lambán als mitjans de comunicació.

Ha respost així a Iceta, qui ha instat els dirigents autonòmics Emiliano García-Page i Javier Lambán a comportar-se amb "respecte", tot i que es puguin mantenir discrepàncies polítiques amb les negociacions amb ERC de cara a la investidura.

Preguntat per les últimes declaracions crítiques de García-Page i Lambán, Iceta ha contestat que les seves paraules són "inoportunes" i "no semblen pròpies de presidents d'una comunitat autònoma".

D'altra banda, el president aragonès ha comentat que el cap de l'executiu central en funcions, Pedro Sánchez, encara no l'ha citat per parlar sobre el procés d'investidura, si bé ha considerat que ho farà igual que amb la resta dels presidents autonòmics.