Publicat 15/6/2019 15:34:44CET

L'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), en mans del PSC per quarta vegada

Núria Parlon (PSC), triada alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) per quarta vegada
AYUNTAMIENTO DE SANTA COLOMA

BARCELONA, 15 juny (EUROPA PRESS) -

L'actual alcaldessa i candidata del PSC per Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), Núria Parlon, ha revalidat el càrrec per quarta vegada amb els vots dels 17 edils del seu partit, ha informat l'Ajuntament en un comunicat aquest dissabte.

Els edils de Cs (4), ECP (3) i ERC (3) han presentat i votat per les seves respectives candidatures en el ple d'investidura, si bé el PSC comptava amb la majoria absoluta.

En el seu discurs de presa de possessió, Parlon ha afirmat que el seu mandat serà "continuista i conservador en la tasca de millorar els drets de la ciutadania".

Ha manifestat estar oberta al diàleg amb els altres grups i amb les entitats de la ciutat, amb els qui preveu elaborar un pla d'acció municipal que servirà de full de ruta dels propers quatre anys.

Ha assegurat que entre les seves prioritats estan la millora de l'economia de la ciutat --especialment de l'atur-- i de la seguretat ciutadana, la neteja i el manteniment de les vies públiques.

Per això, ha promès seguir treballant "amb els peus a la terra, però somiant amb una Santa Coloma millor", amb respecte al marc legal, justícia i empatia.

Parlon va accedir per primera vegada al càrrec el 2009, després de la dimissió del socialista Bartomeu Muñoz, i va ser reelegida en les eleccions de 2011, 2015 i 2019.