Actualitzat 18/11/2019 18:08:38 +00:00 CET

L'alcaldessa de Sabadell, citada a declarar el 12 de desembre com a testimoni del cas Mercuri

Marta Farrés (PSC).
CANDIDATURAMARTAFARRÉS - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 18 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha estat citada a declarar el proper 12 de desembre com a testimoni per la peça 28 del cas Mercuri, que investiga diversos presumptes delictes de tràfic d'influències, prevaricació, blanqueig de capitals i falsificació de documents, entre d'altres.

Farrés hauria d'haver declarat el passat mes de juliol, però les altes temperatures als jutjats de Sabadell van obligar a cancel·lar la declaració i ajornar-la, segons ha informat Sabadell Lliure de Corrupció --l'acusació popular en algunes de les peces de la macrocausa-- aquest dilluns en un comunicat.

De la mateixa manera que l'alcaldessa, també estan cridats a declarar, en qualitat de testimonis, l'exalcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez, i l'anterior gerent de Smatsa --empresa concessionària de la neteja i recollida de residus--, Carlos Callejo.

Sánchez hauria d'haver declarat a finals de juliol, però les condicions de confort a les dependències judicials no eren les adequades.

Farrés està citada com a testimoni, a petició de l'acusació popular, per la peça 28, que investiga un presumpte tràfic d'influències, prevaricació, blanqueig de capitals i falsificació documental, entre d'altres, i que té relació amb la concessió de la recollida de residus i neteja viària a l'empresa Smatsa.