Publicat 10/9/2019 13:18:16 +02:00CET

L'alcalde de Granollers (PSC) espera una sentència "justa" del procés i que permeti tornar a la política

Josep Mayoral, PSC
EUROPA PRESS - Archivo

GRANOLLERS (BARCELONA), 10 set. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral (PSC), ha manifestat la seva esperança que la sentència del judici del procés sigui "justa" i que permeti tornar a la política.

Mayoral, en una declaració institucional per la celebració de la Diada, ha afirmat que espera "una sentència justa que permeti tornar a la política", perquè els problemes d'aquesta naturalesa han de tenir, ha recalcat, necessàriament solucions polítiques.

Ha subratllat la necessitat d'obrir "un nou camí de diàleg", tot i que ha admès que el fet que hi hagi líders socials i polítics a la presó, que representen una bona part dels catalans, ho dificulta.

En aquest sentit, ha animat a buscar amb coratge noves propostes que permetin superar l'empat infinit en el qual sembla estar instal·lada la societat catalana", però, ha afegit, fer-ho amb un escrupolós respecte a totes les opinions.

L'alcalde també ha recordat que les diverses eleccions que s'han celebrat "han reflectit nítidament la pluralitat i la diversitat" i que no hi ha majories inequívoques, alhora que ha reclamat pressupostos per a Espanya i Catalunya, perquè afecta les polítiques públiques i la qualitat dels serveis públics.