Publicat 31/1/2019 13:32:00 +01:00CET

L'Ajuntament de Barcelona assegura no entendre que Uber i Cabify se'n vagin

Concentracions recents de VTC a Barcelona (Arxiu)
David Zorrakino - Europa Press

Vidal preveu que l'AMB fixi el 26 de febrer el temps de precontractació a la zona

BARCELONA, 31 gen. (EUROPA PRESS) -

La regidora de Mobilitat de Barcelona, Mercedes Vidal, ha assegurat no entendre que Uber i Cabify deixin de prestar el servei VTC a Barcelona, i ha dit que poden seguir fent la seva feina si segueixen les condicions que marquen les seves llicncies.

"El problema ha vingut perqu els VTC han utilitzat les funcions dels taxis", ha declarat aquest dimecres a la premsa, i ha afegit que de moment no té prevista cap reunió amb Uber ni Cabify.

Vidal també ha dit que preveu que el proper ple de l'rea Metropolitana de Barcelona (AMB) del 26 de febrer establir el temps mínim per contractar els serveis de les VTC a la zona de Barcelona.

CREU QUE HI HAUR VTC PER AL MWC

En ser preguntada per la possibilitat que l'absncia d'Uber i Cabify afecti la mobilitat dels assistents al Mobile World Congress (MWC), ha respost que la tradicional "alta demanda" de VTC continuar durant el congrés.

"Hi haur vehicles per donar servei a aquest esdeveniment i a similars", i ha insistit que els VTC poden seguir fent la seva feina a la capital catalana si segueixen les condicions que marquen les seves llicncies.

Segons ella, els "problemes venen d'una competncia deslleial de les VTC per determinades plataformes especulatives, que duen a terme les funcions dels taxis".