Publicat 12/5/2019 16:52:35 +02:00CET

L'Aijec lliurarà el 26 Premi Jove Empresari de l'Any al juliol

Ganadores del Premio Joven Empresario 2017
AIJEC - Archivo

BARCELONA, 12 maig (EUROPA PRESS) -

L'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) lliurarà el Premi Jove Empresari de l'Any en un acte el 2 de juliol a la Fira de Barcelona, on se celebrarà la 26 edició del premi.

En un comunicat aquest diumenge, l'Aijec ha explicat que guardonarà l'empresari jove "que millor representi les noves visions i valors" de l'empresa.

El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci, la viabilitat econòmica, l'esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació i la visió internacional.

L'Aijec ha explicat que organitza el premi per reconèixer "el treball, l'esforç i la constància" dels joves empresaris que inicien projectes empresarials i generen llocs de treball.

A més, atorgaran el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial a la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur.

L'Aijec també lliurarà reconeixements a la millor trajectòria professional, al foment de la llengua catalana en l'empresa, a un projecte emprenedor d'estudiants menors de 18 anys i a l'emprenedoria social.