Publicat 16/01/2019 12:03

L'Aeroport de Barcelona refora l'oferta gastronmica amb dos nous locals

El nou establiment Boldú a l'Aeroport de Barcelona-el Prat.
AREAS

BARCELONA, 16 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha sumat dos locals, el restaurant Mediterranean Terrace, gestionat per Pansfood, i la pastisseria Boldú, gestionada per Areas.

Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat, Mediterranean Terrace est situat al pati sud de la T1 i té una superfície de 500 metres quadrats, mentre que la pastisseria Boldú se situa a l'inici del dic longitudinal de la mateixa terminal i té una superfície de 205 metres quadrats.

Des que el passat mes de mar es va adjudicar el nou concurs, a l'Aeroport de Barcelona-el Prat s'han obert 22 establiments gastronmics dels 50 locals que integra el contracte actual, 18 a la T1 i quatre a la T2.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés