Publicat 16/1/2019 12:03:19CET

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

AREAS

BARCELONA, 16 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha sumat dos locals, el restaurant Mediterranean Terrace, gestionat per Pansfood, i la pastisseria Boldú, gestionada per Areas.

Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat, Mediterranean Terrace està situat al pati sud de la T1 i té una superfície de 500 metres quadrats, mentre que la pastisseria Boldú se situa a l'inici del dic longitudinal de la mateixa terminal i té una superfície de 205 metres quadrats.

Des que el passat mes de març es va adjudicar el nou concurs, a l'Aeroport de Barcelona-el Prat s'han obert 22 establiments gastronòmics dels 50 locals que integra el contracte actual, 18 a la T1 i quatre a la T2.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.