L'Aeroport de Barcelona gestionarà 17 noves rutes aquesta temporada d'hivern

Actualitzat 7/11/2019 15:58:45 CET
Aeroport de Barcelona
AENA - Archivo

BARCELONA, 7 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'Aeroport de Barcelona gestionarà 17 noves rutes aquesta temporada d'hivern, 14 de les quals s'operaven en la temporada d'estiu i passen a consolidar-se, ha informat en un comunicat aquest dijous.

Les tres noves rutes són Barcelona-Atenes (Grècia), amb cinc freqüències setmanals; Barcelona-Riga (Letònia), amb dues freqüències -totes dues operades per Ryanair; i Barcelona-Tel-Aviv (Israel), amb tres i oferta per Blue Bird Airways, que inicia la seva marxa cap al Prat.

A més, es consoliden les rutes Podgorica (Montenegro) i Goteborg (Suècia) de Ryanair; Nova York i San Francisco (Norwegian); Mont-real i Toronto (Air Canada); Toronto (Air Transat); Nova York i Santiago de Xile (Level); Ciutat de Mèxic (Aeroméxico); Kíev (Ucraïna) de SkyUp Airlines; Skopje (Macedònia) de Wizz Air; Belgrad (Air Sèrbia), i Sialkot (Pakistan Airlines).

L'Aeroport de Barcelona té prevista per a aquesta temporada d'hivern una operativa que supera els 23,3 milions de places ofertes, la qual cosa suposa un augment del 4,4% respecte a la temporada d'hivern 2018-2019.

En total, els vols internacionals han crescut un 6,26% respecte a l'anterior temporada d'hivern, ocupant una quota del 71,5% dels vols operats al Prat.