L'ACM aborda amb El Homrani polítiques per millorar l'atenció de les persones

Publicat 11/11/2019 18:03:41CET
Reunió entre el president de l'ACM, Lluís Soler, i el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Chakir El Homrani.
ACM

BARCELONA, 11 nov. (EUROPA PRESS) -

El president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler, ha abordat aquest dilluns amb el conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, la necessitat de millorar l'atenció i la qualitat de vida de les persones.

"És una de les nostres màximes prioritats com a institució, però també des del món local", ha destacat en un comunicat Soler, que veu necessari establir una coordinació eficaç entre el món local i l'administració perquè ningú es quedi enrere.

Durant la reunió, l'ACM planteja millorar la planificació i els sistemes d'informació, escoltar el territori i els seus professionals, i millorar els serveis de teleassistència i l'atenció a la infància i adolescència.

També han abordat la necessitat d'aprovar el reglament que ha de desplegar la Renda Garantida de Ciutadania per flexibilitzar criteris i ampliar el seu abast, el conveni sobre pobresa energètica amb les empreses subministradores davant dels casos de famílies vulnerables, i l'acolliment i integració dels joves i adolescents que arriben sols.

L'ACM i la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies s'han emplaçat a continuar col·laborant i mantenir un diàleg constant.

Contador