JxCat creu que el TC concedeix "impunitat" als ultres de Blanquerna perquè defensaven la unitat d'Espanya

Publicat 15/1/2020 13:16:57CET
La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a la seva arribada a la Junta de Portaveus del Congrés dels Diputats, a Madrid (Espanya), a 15 de gener del 2020.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 15 gen. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha acusat aquest dimecres el Tribunal Constitucional (TC) de concedir "impunitat" als ultres que van irrompre en la celebració de la Diada de l'any 2013 a la llibreria Blanquerna, seu de la Generalitat a Madrid.

"La impunitat sí que existeix, també judicialment, quan es tracta de defensar la unitat d'Espanya", ha lamentat després de la decisió del TC d'ordenar al Suprem que torni a resoldre sobre aquests fets perquè considera que es van vulnerar els drets dels atacants en aplicar-los l'agreujant de discriminació ideològica sense donar-los audiència.

Per a Borràs, el Constitucional torna a demostrar que existeix "una doble moral". "Tothom va poder veure el que va passar i com va passar, però ara resulta que s'estaven vulnerant els drets d'aquestes persones", s'ha queixat, i ha incidit que això evidencia que "la impunitat existeix també judicialment quan es tracta de defensar la unitat d'Espanya".

Contador