Publicat 2/11/2019 18:23:23 +01:00CET

JxCat aposta per un sistema de pensions "sostenible" que es revaloritzi amb l'IPC

El candidat de JxCat al Congrés per Tarragona, Ferran Bel, en un acte de campanya a Tortosa.
JXCAT

TORTOSA (TARRAGONA), 2 nov. (EUROPA PRESS) -

El candidat de JxCat per Tarragona al Congrés, Ferran Bel, ha apostat aquest dissabte per un sistema de pensions "sostenible" que garanteixi la seva revaloració d'acord amb l'Índex de Preus del Consum (IPC) perquè millorin de manera estable.

En declaracions als mitjans a Tortosa, ha presentat les propostes que JxCat planteja per millorar el sistema de pensions i ha reivindicat que el seu partit va aconseguir que s'aprovés una esmena al Congrés per augmentar la base reguladora de les pensions de viduïtat.

Bel ha destacat que JxCat seguirà treballant "perquè es pugui anar augmentant any rere any aquesta base reguladora", i ha dit que volen que qualsevol persona conegui quin serà l'escenari econòmic que li espera en els propers anys quan accedeixi a la seva condició de pensionista.

JxCat ha defensat la seva voluntat de parlar de qüestions sectorials i de les propostes que volen portar al Congrés i al Senat, "malgrat que alguns només vulguin parlar de banderes".

Així mateix, ha recriminat la "injustícia" que suposa que l'exconseller empresonat Josep Rull no pugui encapçalar la llista de JxCat per Tarragona després d'haver estat inhabilitat pel Tribunal Suprem en una sentència que consideren inaudita en l'Europa democràtica del segle XXI.