Publicat 23/7/2019 17:38:37CET

Un jutjat investiga la presumpta agressió d'una mestra a una alumna després de dibuixar la bandera espanyola

TERRASSA (BARCELONA), 23 jul. (EUROPA PRESS) -

El Jutjat d'Instrucció 2 de Terrassa (Barcelona) ha obert una investigació per la presumpta agressió comesa per una mestra a una alumna d'aquesta ciutat després de dibuixar la bandera espanyola.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat aquest dimarts en un comunicat que aquest jutjat va incoar diligències el 9 de juliol i les va traslladar a Fiscalia perquè detallés per quin delicte ha de continuar la investigació, i es troba a l'espera de rebre una resposta.

La denúncia es va registrar al Jutjat d'Instrucció 3 de Terrassa, que es trobava de guàrdia, però es va inhibir a Instrucció 2 de Terrassa per la data dels fets que constaven en la denúncia.

La família de la menor va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra el 18 de juny, en precisar, segons la versió de la mare, que la nena es va fer un cop a l'esquena en caure a terra després que la professora l'agafés per la samarreta i posteriorment del coll per expulsar-la de classe.

Aquesta suposada agressió es va produir durant hores lectives i després de dibuixar unes banderes d'Espanya acompanyades de la frase 'Viva Espanya'.

La Conselleria d'Educació va actuar i va demanar un informe a Serveis Territorials per esclarir els fets i el cas encara continua obert, a l'espera de determinar una resolució, segons han explicat aquest dimarts fonts del departament.