Publicat 9/4/2019 17:28:38 +02:00CET

El jutge de la violació múltiple de Sabadell desconeix que la víctima es creués amb un investigat

La víctima de la violació múltiple de Sabadell no és presenta davant del jutge
EUROPA PRESS - Archivo

SABADELL (BARCELONA), 9 abr. (EUROPA PRESS) -

El titular del jutjat d'instrucció 2 de Sabadell, que instrueix el cas de la violació múltiple a una jove de la ciutat, no té constncia que la víctima es creués amb un dels investigats el cap de setmana passat, tal com va assegurar l'advocat de l'acusació particular, Jorge Albertini.

Segons ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge "no té coneixement" ni directament ni indirectament, ni a través del lletrat ni de les forces i cossos de seguretat de l'Estat de cap incident relacionat amb la incompareixena de la víctima.

La víctima aquest dilluns no va acudir a declarar als jutjats de Sabadell, malgrat estar-hi citada, en patir una crisi nerviosa, segons el seu advocat, perqu el cap de setmana es va trobar amb un dels investigats pel carrer, i va sollicitar ajornar la declaració i que el jutge ordeni que pugui rebre un tractament psicolgic oportú.

El lletrat va assegurar als mitjans aquest dilluns que l'investigat i la víctima es van creuar i aquest va tenir una "actitud sospitosa perqu semblava que l'estigués seguint, que l'estigués emprenyant, que l'estigués amenaant només amb la seva presncia".

Així mateix, el cas ha incorporat unes imatges obtingudes d'una cmera de videovigilncia de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, que es troba al centre de la ciutat, encara que la víctima no ha identificat els presumptes autors en els fotoprinters.

Per a aquest cas hi ha nou persones investigades, dues estan en presó provisional, sis estan en llibertat amb mesures cautelars i una persona est en cerca i captura, perqu no es va presentar en la seva citació peridica als jutjats el passat 22 de febrer.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  Àngel Buxó assumeix la presidència del Club Cecot Recursos Humans