Publicat 30/4/2019 14:07:36 +02:00CET

La Junta nomena l'exdelegat del Govern a Catalunya Enric Millo secretari d'Acció Exterior

Enric Millo
EUROPA PRESS - Archivo

SEVILLA, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern de la Junta d'Andalusia ha acordat el nomenament de l'exdelegat del Govern d'Espanya a Catalunya Enric Millo secretari d'Acció Exterior de l'Executiu andalús.

Així ho ha confirmat el conseller de la Presidncia, Administració Pública i Interior, i portaveu del Govern andalús, Elías Bendodo, a preguntes dels periodistes en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Govern d'aquest dimarts.

Bendodo ha defensat que per al nomenament del que va ser delegat del Govern de Mariano Rajoy a Catalunya com a secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia s'ha valorat la "trajectria política i professional" de Millo.

En aquesta línia, ha comentat que es tracta d'una persona amb experincia en la gestió pública i privada", i "dins de les diferents opcions que valorem", han considerat al Govern andalús que Millo "és el que tenia una millor qualificació".

"En aquest cas creiem que és un perfil que pot reunir les condicions vlides per exercir aquesta tasca", ha afirmat Bendodo.