Publicat 08/05/2024 18:13

La Junta General de Fluidra aprova el pagament d'un dividend de 0,55 euros per acció

Archivo - Una piscina de Fluidra
FLUIDRA - Archivo

Dona el vistiplau al nomenament d'Olatz Urroz com a consellera

BARCELONA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

La Junta General d'Accionistes de Fluidra ha aprovat el pagament d'un dividend de 0,55 euros per acció a compte del resultat del 2023, ha explicat l'empresa en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dimecres.

El pagament del dividend es farà en dos terminis: un de 0,3 euros per acció el pròxim 3 de juliol i un altre de 0,25 euros per acció el pròxim 3 de desembre.

El dividend suposarà un desemborsament màxim de 105,67 milions d'euros "si la distribució es fes sobre la totalitat de les accions ordinàries", és a dir, si no hi hagués accions en autocartera.

La Junta ha aprovat els dotze punts de l'ordre del dia, per la qual cosa ha donat el vistiplau als comptes anuals i l'informe de gestió; l'estat de la informació no financera consolidat; la gestió del Consell d'Administració, i la reelecció de l'auditor de comptes.

També ha acceptat l'informe anual sobre remuneracions dels consellers i la política de remuneracions per als exercicis entre 2024 i 2027, a més de l'import màxim de la remuneració fixa anual dels consellers.

AMPLIACIÓ DEL CONSELL

La Junta General també ha aprovat l'ampliació del nombre de consellers fins a 14 i el nomenament d'Olatz Urroz com a consellera independent.

A més, ha autoritzat la reelecció d'Esther Berrozpe i a Brian McDonald com a consellers independents, a més de diversos canvis en la composició de les comissions d'Auditoria, de Nomenaments i Retribucions, i d'Estratègia i d'ESG.

Contadorwww.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés