La Junta d'Andalusia intentarà recuperar tants diners dels ERO com pugui

Publicat 21/11/2019 13:16:52CET
El conseller d' Hisenda, Juan Bravo, durant una compareixença al Parlament d'Andalusia.
PARLAMENTO DE ANDALUCÍA

LOS BARRIOS (CADIS), 21 nov. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Hisenda, Indústria i Energia, Juan Bravo, ha afirmat que la seva obligació és recuperar tots els diners dels ERO que puguin i ha assegurat que ho faran "dins de les possibilitats de l'àmbit jurídic i en allò que permeti la sentència".

"Hem d'estudiar bé la sentència, el servei jurídic hi treballa però evidentment la nostra obligació és recuperar el màxim que puguem d'aquests diners per a les arques, són diners que han sortit de ciutadans que han pagat els seus impostos", ha manifestat.

Així, el conseller d'Hisenda ha assegurat davant dels periodistes que "treballaran" i "exigiran totes les responsabilitats que la normativa i la sentència permetin".

Quant a les crítiques al PSOE després de la sentència, Bravo ha afirmat que "la sentència és prou contundent i que cadascú pot treure'n les seves pròpies conclusions".

No obstant això, ha afegit que "ara és l'hora que la política s'uneixi per ajudar i treballar" i que "després d'això estan desautoritzats per a moltíssimes coses, però nosaltres els obrim els braços per treballar, per millorar Andalusia i perquè ens ajudin", ha afirmat Juan Bravo, que ha demanat que no els tornin a criticar més.

El conseller d'Hisenda ha assenyalat a l'oposició que li agradaria "tenir-los al seu costat en aquestes mesures per millorar el sistema, el procediment, i perquè els funcionaris no tornin a tenir problemes i Andalusia no torni a ser notícia per situacions com aquesta".