Publicat 21/11/2019 13:16:52 +01:00CET

La Junta d'Andalusia intentarà recuperar tants diners dels ERO com pugui

El conseller d' Hisenda, Juan Bravo, durant una compareixença al Parlament d'Andalusia.
PARLAMENTO DE ANDALUCÍA

LOS BARRIOS (CADIS), 21 nov. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Hisenda, Indústria i Energia, Juan Bravo, ha afirmat que la seva obligació és recuperar tots els diners dels ERO que puguin i ha assegurat que ho faran "dins de les possibilitats de l'àmbit jurídic i en allò que permeti la sentència".

"Hem d'estudiar bé la sentència, el servei jurídic hi treballa però evidentment la nostra obligació és recuperar el màxim que puguem d'aquests diners per a les arques, són diners que han sortit de ciutadans que han pagat els seus impostos", ha manifestat.

Així, el conseller d'Hisenda ha assegurat davant dels periodistes que "treballaran" i "exigiran totes les responsabilitats que la normativa i la sentència permetin".

Quant a les crítiques al PSOE després de la sentència, Bravo ha afirmat que "la sentència és prou contundent i que cadascú pot treure'n les seves pròpies conclusions".

No obstant això, ha afegit que "ara és l'hora que la política s'uneixi per ajudar i treballar" i que "després d'això estan desautoritzats per a moltíssimes coses, però nosaltres els obrim els braços per treballar, per millorar Andalusia i perquè ens ajudin", ha afirmat Juan Bravo, que ha demanat que no els tornin a criticar més.

El conseller d'Hisenda ha assenyalat a l'oposició que li agradaria "tenir-los al seu costat en aquestes mesures per millorar el sistema, el procediment, i perquè els funcionaris no tornin a tenir problemes i Andalusia no torni a ser notícia per situacions com aquesta".