Publicat 20/03/2025 13:14

Juan Fernández (PP), sobre la conferència d'Illa a Madrid: Que no doni a Ayuso "lliçons de res"

El portaveu del PP al Parlament, Juan Fernández
EUROPA PRESS

Assegura que Catalunya "no lidera res avui dia" més que llistes d'espera en sanitat

BARCELONA, 20 març (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP al Parlament, Juan Fernández, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, Salvador Illa, que no doni "lliçons de res" a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, perquè, a parer seu, els catalans no li han donat plena confiança i que, prova d'això, és la seva feblesa parlamentària.

"Des de Catalunya, avui dia, no podem donar lliçons de res, d'absolutament res. És més, la senyora Díaz Ayuso sí que podria donar lliçons de bona gestió al senyor Illa", ha dit en referència a la conferència d'Illa d'aquest matí a Madrid, durant una declaració davant els mitjans a Barcelona, amb el líder de la formació a l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera.

Fernández ha considerat que la majoria absoluta d'Ayuso és un premi a la seva bona gestió, la qual ha contraposat amb la feblesa parlamentària que veu en Illa: "Catalunya és una regió, una comunitat, avui dia, sense pressupost, sense inversions, sense estabilitat política i amb un president que, calladet i sense fer soroll, segueix endavant en aquest procés independentista que van encapçalar Esquerra i Junts".

"Díaz Ayuso té una comunitat competitiva, amb impostos baixos, per tant, atractiva per a les empreses i que procura mantenir uns bons serveis públics. Prova d'això són els seus resultats electorals", ha expressat.

"QUINA ÉS LA CATALUNYA QUE HA TORNAT?"

Fernández ha rebutjat la declaració d'Illa que Catalunya ha tornat perquè ha assegurat que "no lidera res avui dia", i li ha recomanat fer menys conferències i treballar més en favor dels catalans, en les seves paraules.

"A mi m'agradaria saber quina és la Catalunya que ha tornat. Perquè Catalunya, avui dia, només lidera les llistes d'espera en la sanitat catalana, els mals resultats en la qualitat educativa, els dies d'espera per avaluar el grau de discapacitat --500 dies d'espera--, i només lidera els nefastos resultats de la prestació de serveis públics", ha afegit.