Joves ocupen una sala de l'Ajuntament de Girona per la decisió amb les Barraques de Fires

Publicat 25/10/2019 16:08:41CET
Façana de l'Ajuntament de Girona
AJUNTAMENT DE GIRONA - Archivo

GIRONA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

Un grup d'una trentena de joves, convocats per moviments juvenils, estudiantils i CDR, ha ocupat una sala de l'Ajuntament de Girona, han informat a Europa Press font del consistori.

Han ocupat la sala de Junta del Govern local en protesta per la decisió del consistori de suspendre les Barraques de Fires durant les Fires de Sant Narcís i el "discurs criminalitzador" contra els joves.

En una anotació en el seu perfil de Twitter, CDR Girona ha assegurat: "Davant la situació de suspendre les Barraques i del seu discurs criminalitzador arran de les mobilitzacions de resposta a la sentència, ocupem l'Ajuntament".

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha criticat en un comunicat la decisió "totalment unilateral" de l'Ajuntament amb un dia d'antelació, al·legant problemes de seguretat, i que no s'hagin cancel·lat tots els actes ludicofestius.

Ha apostat per l'anul·lació total de les Barraques, inclosos els concerts i les parades privades, i insta els joves de Girona al "boicot a les celebracions que es duguin a terme".