Publicat 22/2/2019 15:10:26 +01:00CET

John Hoffman (GSMA) i Núria Marín celebren l'ampliació de Fira de Barcelona a Gran Via

J. Hoffman i Núria Marín
EUROPA PRESS

L'Hospitalet de Llobregat (BARCELONA), 22 febr. (EUROPA PRESS) -

El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han celebrat aquest divendres el pla per ampliar el recinte de Gran Via a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) fins a un total de 300.000 metres quadrats.

En un acte conjunt per presentar activitats culturals de la ciutat amb motiu de l'MWC --que GSMA impulsa--, Hoffman ha ressaltat que l'ampliació permetr que altres institucions també puguin fer congressos en aquest espai com el Mobile.

A més, John Hoffman ha agrat la collaboració públic-privada en l'organització de l'MWC a la ciutat.

Espera que l'edició d'aquest any atregui unes 110.000 persones, i ha afegit que la celebració del congrés de telefonia mbil a l'Hospitalet és "una histria d'xit que s'est construint i que no ha acabat".

NÚRIA MARÍN

Núria Marín ha destacat que el pla preveu ampliar els 240.000 metres quadrats actuals del recinte amb 60.000 més i que les obres acabaran el 2024, amb la qual cosa "la Fira a Gran Via jugar a primera divisió mundial".

"Podrem competir sense cap mena de dubte i atreure fires que no poden venir per falta d'espai", ha dit, i ha afegit que l'ampliació també permetr retenir fires com l'MWC, el contracte del qual finalitza el 2023.

Preguntada per la possible vaga de Metro que coincidiria amb el congrés, ha explicat que estan treballant per evitar aquest tipus de protesta, encara que reconeix el dret de vaga: "Hem de fer fcil el funcionament del Mobile".