GIRONA, 5 des. (EUROPA PRESS) -
El cuiner Joan Roca oferirà el pròxim 16 de desembre un menjar solidari a l'espai gastronòmic el Vol Gastronòmic de Girona --el restaurant instal·lat sobre el riu Onyar-- per recaptar aliments infantils per al Banc dels Aliments.
Roca cuinarà per a 18 persones, que hauràs d'inscriure's prèviament, i les aportacions voluntàries dels comensals es destinaran a la compra d'aquests aliments, han informat en un comunicat els responsables del restaurant.
Aquesta iniciativa solidària busca recaptar diners per ampliar les reserves d'aliments infantils com llet de continuació, cereals i papilles, que són els més difícils d'aconseguir.
Segons ha plantejat el president del Banc dels Aliments a Girona, Frederic Gómez, aquests aliments "són els més cars" i els que menys han recaptat durant l'última edició del Gran Recapte.
Entre els dies 16 i 21 de desembre aquesta entitat també instal·larà un punt de recollida d'aliments infantils a l'exterior del restaurant el Vol.