Publicat 30/7/2019 12:50:08 +02:00CET

Joan Capdevila (ERC) presidirà la comissió d'Indústria, Comerç i Turisme del Congrés

El diputat d'ERC Joan Capdevila durant el debat al Congrés sobre el decret de mesures urgents per a l'impuls de la competitivitat econòmica en el sector de la indústria i el comerç
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

MADRID, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

Esquerra Republicana presidirà durant la XIII Legislatura la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme del Congrés, que es constitueix aquest dimarts, i postularà per fer-ho el seu diputat per Barcelona Joan Capdevila, segons han informat a Europa Press fonts parlamentàries.

Durant la passada legislatura ERC ja va presidir una comissió de la Cambra baixa, la de Ciència, Innovació i Universitats, que va liderar Joan Olòriz.

Fins a la dissolució de les Corts el passat mes de març, Capdevila va exercir de portaveu d'Economia i Empresa, de Pressupostos, de Transició Ecològica i de la comissió que ara presidirà.

Com a president de la comissió, Capdevila rellevarà l'exdiputat d'Esquerra Unida Ricardo Sixto, que va decidir no repetir en les llistes d'Unides Podem per al Congrés en les eleccions generals del passat 28 d'abril.