Publicat 16/05/2019 17:24

Jijonenca celebra 50 anys amb un gelat del subcampió de MasterChef Nathan Minguell

Agro.- Jijonenca celebra 50 anys amb un gelat del subcampió de MasterChef Nathan Minguell
INTERPROFIT/FERRAN NADEU

BARCELONA, 16 maig (EUROPA PRESS) -

L'empresa de gelats Jijonenca ha presentat aquest dijous un gelat commemoratiu per celebrar els seus 50 anys, elaborat pel cuiner Nathan Minguell, xef del restaurant barceloní Mr.Kao i finalista del concurs de TVE 'MasterChef 5'.

Minguell s'ha inspirat en el tradicional pastís Red Velvet --popular als Estats Units-- amb una base de vainilla, tocs de xocolata i una suau crema de formatge, i petits trossos de bescuit a l'interior.

El director general de Jijonenca, Pepe Abad, ha explicat que van proposar un gelat commemoratiu a Minguell per crear un sabor "totalment innovador".

El president de la companyia, Javier Arques, ha destacat la voluntat de mantenir sempre la tradició artesana per alhora "innovar contínuament i incorporar els sistemes de producció més eficients i sostenibles".

Jijonenca va facturar més de 16 milions d'euros l'últim any, es troba a totes les comunitats autnomes i supera els 900 punts de venda.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés