BARCELONA, 16 maig (EUROPA PRESS) -
L'empresa de gelats Jijonenca ha presentat aquest dijous un gelat commemoratiu per celebrar els seus 50 anys, elaborat pel cuiner Nathan Minguell, xef del restaurant barceloní Mr.Kao i finalista del concurs de TVE 'MasterChef 5'.
Minguell s'ha inspirat en el tradicional pastís Red Velvet --popular als Estats Units-- amb una base de vainilla, tocs de xocolata i una suau crema de formatge, i petits trossos de bescuit a l'interior.
El director general de Jijonenca, Pepe Abad, ha explicat que van proposar un gelat commemoratiu a Minguell per crear un sabor "totalment innovador".
El president de la companyia, Javier Arques, ha destacat la voluntat de mantenir sempre la tradició artesana per alhora "innovar contínuament i incorporar els sistemes de producció més eficients i sostenibles".
Jijonenca va facturar més de 16 milions d'euros l'últim any, es troba a totes les comunitats autnomes i supera els 900 punts de venda.