Publicat 5/9/2019 20:13:30 +02:00CET

Javier Nart es dóna de baixa de Cs però no renuncia a l'escó i seguirà en la delegació del partit a l'Eurocambra

El candidato al Parlamento Europeo, Javier Nart, junto a Francisco Igea, candidato a las Cortes, y Ruth Morales, candidata a la alcaldía de Ponferrada
CIUDADANOS - Archivo

MADRID, 5 set. (EUROPA PRESS) -

L'eurodiputat Javier Nart ha comunicat a la direcció del partit que "deixa de mantenir la seva condició d'afiliat", encara que continuarà formant part de la delegació de la formació taronja al Parlament Europeu i "defensarà el programa electoral de Cs a les eleccions europees".

A través d'un breu comunicat, Cs ha informat de la baixa de Nart, que es produeix gairebé dos mesos i mig després que renunciés al seu lloc en el Comitè Executiu del partit liderat per Albert Rivera.

"Nart continuarà formant part de la delegació de Cs i del grup liberal Renew Europe al Parlament Europeu. L'eurodiputat seguirà defensant els interessos dels espanyols i del programa electoral de Cs a les eleccions europees de maig de 2019", afegeix.

Es confirma així que Nart no renuncia al seu escó, que va ocupar per primera vegada el 2014 després d'encapçalar la llista de Cs a les eleccions aquell any.