Publicat 30/1/2019 19:58:18 +01:00CET

Javi López ser el candidat del PSC a les eleccions europees

Presentació de la candidatura europea de Javi López (PSC)
JAVI LÓPEZ / TWITTER @FJAVILOPEZ

BARCELONA, 30 gen. (EUROPA PRESS) -

L'eurodiputat Javi López ser el candidat del PSC a les eleccions europees a l'espera de la seva ratificació pel Consell Nacional del partit, i estar integrat en la llista del PSOE, ja que en aquests comicis les circumscripcions són estatals.

Segons ha informat el partit aquest dimecres en un missatge a Twitter recollit per Europa Press, López ha presentat 150 preavals a les primries europees del partit.

En ser l'únic precanditat, i fet el recompte i la validació dels preavals, López queda proclamat cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament Europeu 2019.

López va presentar el dimarts la seva candidatura per encapalar la llista del partit en les eleccions europees, on va afirmar: "Plantarem cara al nou tripartit de dretes reaccionari de PP, Cs i Vox, que representa el pitjor d'Europa i recorda la pitjor poca d'Aznar".

"També plantarem cara a aquells que voldran utilitzar les eleccions europees per parlar d'altres temes prometent coses falses, com ja han fet altres vegades", va agregar.