Publicat 29/1/2019 21:50:17 +01:00CET

Javi López (PSC) presenta la seva candidatura europea contra "el nou tripartit de dretes"

Presentació de la candidatura europea de Javi Lóepz (PSC)
JAVI LÓPEZ / TWITTER @FJAVILOPEZ

BARCELONA, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

L'eurodiputat del PSC Javi López ha presentat aquest dimarts la seva candidatura per encapalar la llista del partit en les eleccions europees: "Plantarem cara al nou tripartit de dretes reaccionari de PP, Cs i Vox, que representa el pitjor d'Europa i recorda la pitjor poca d'Aznar".

"També plantarem cada a aquells que voldran utilitzar les eleccions europees per parlar d'altres temes prometent coses falses, com ja han fet altres vegades", ha dit en un comunicat la seva candidatura, sobre l'acte de presentació, a la Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona.

"Hem portat la veu del socialisme catal a Europa, en un moment en qu hi ha hagut molt soroll. La veu del dileg i la convivncia, com a única forma de solucionar el conflicte a Catalunya", ha afegit.

Ha assegurat que el seu projecte defensar "una Europa unida, social, oberta, feminista i ecologista", que prioritzi la lluita contra les desigualtats, el canvi climtic, la violncia cap a les dones i l'extrema dreta, a més de posar el benestar de la ciutadania per davant de tot.

López ha rememorat que en els últims cinc anys han treballat per situar el combat contra les desigualtats en l'agenda del Parlament Europeu, a més de lluitar per millorar les condicions laborals contra la precarietat, i han contribut a crear eines i pressupost europeu contra la pobresa infantil, a més d'apostar per una gestió "responsable i solidria" en l'acolliment de refugiats.

L'acte ha comptat amb la presncia dels diputats del Parlament Ferran Pedret i Eva Granados i el candidat socialista a l'Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, mentre que la ministra de Polítiques Territorials i Funció Pública, Meritxell Batet, ha enviat un vídeo de suport.