Publicat 11/4/2019 22:00:46 +02:00CET

Jaume Asens erigeix ECP com a garantia per evitar una "gran coalició de l'Ibex 35" de PSOE i Cs

28A.- Asens Erigeix A ECP Com a Garantia Per Evitar Una "Gran Coalició De l'Ibex 35" De PSOE I Cs
EUROPA PRESS

Obre campanya postulant ECP perqu la dreta "no es carregui drets assolits"

BARCELONA, 11 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat d'ECP per Barcelona, Jaume Asens, ha obert campanya aquest dijous erigint el seu partit com a garantia per evitar la "gran coalició de l'Ibex 35" que al seu judici formen PSOE i Cs, i ha defensat que ECP i Unides Podem puguin marcar el rumb al PSOE perqu es deslligui de mans, no miri a la dreta ni tremoli davant els poderosos, ha dit.

A la plaa del Mercat del Clot de Barcelona davant unes 300 persones al costat d'Aina Vidal, Gerardo Pisarello i l'alcaldessa Ada Colau, Asens ha remarcat: "Hi ha dues opcions: o un govern de progrés, amb nosaltres, de canvi, o un govern de dretes. Diguem-ho clar: un govern del PSOE amb Cs és un govern de dretes".

També ha assegurat que en campanya parlaran d'un referndum i de la situació dels presos, per també de qüestions socials, perqu "la dreta no es carregui els drets assolits", i ha afegit que ECP és la garantia que s'acabi també amb el que denomina clavegueres de l'Estat.

Ada Colau ha incidit en la importncia de les generals per decidir entre un govern PSOE-Cs perqu "res canvi" o bé que ECP i Unides Podem participin en governar un canvi: per aix ha demanat aprofitar l'oportunitat i ha dit que són uns comicis en qu es juguen afers tan importants com la regulació dels lloguers.

El número 4, Gerardo Pisarello, ha proms protegir el que s'ha aconseguit als barris; ha acusat Cayetana Álvarez de Toledo (PP) de poc respecte amb el catal, i ha alertat del risc que "Sánchez es disfressi de Susana Díaz i es llanci als braos d'Albert Rivera", mentre que la número 2, Aina Vidal, s'ha comproms a garantir pensions dignes, drets socials i memria histrica.