Publicat 8/4/2019 12:15:25 +02:00CET

Jaume Asens (ECP) veu una "descomposició" de JxCat i ERC en els moviments de Pascal i Comín

28A.- Asens (ECP) Veu Una "Descomposició" De Jxcat I ERC En Els Moviments De
EUROPA PRESS

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat d'ECP en les eleccions generals i membre dels comuns, Jaume Asens, ha atribut aquest dilluns els recents moviments de Marta Pascal (PDeCAT) i Toni Comín (ERC) a la "descomposició i desorientació general" de les forces independentistes catalanes.

Ho ha dit en roda de premsa, després que Pascal no descarti impulsar un partit al marge de JxCat i després de saber-se que Comín concorrer a les europees amb JxCat.

Asens considera que les decisions de Pascal i Comín demostren que l'espai ideolgic d'aquests partits ha entrat en problemes, fruit del full de ruta unilateral que van defensar i que ha portat Catalunya a "un atzucac".

El també quart tinent d'alcalde de Barcelona opina que les decisions de Pascal i Comín són personals i legítimes, per creu que demostren que el full de ruta es demostra "contraproduent i inviable" i ara se'n visualitzen algunes de les conseqüncies.

"Són uns espais que s'han donat de cara amb la realitat, amb un full de ruta que era inviable i lesiu per als interessos dels catalans", ha resolt, i ha afegit que no vol fer més comentaris perqu són situacions internes d'altres partits.