Publicat 27/10/2015 14:47

Jarc defensa la seguretat alimentària en la producció de carn catalana

BARCELONA, 27 oct. (EUROPA PRESS) -

L'associació de Joves Pagesos i Ramaders de Catalunya (Jarc) ha defensat aquest dimarts que "no cal posar en dubte" que el model productiu català garanteix als consumidors la seguretat alimentària, i ha considerat que una dieta mediterrània equilibrada ha d'incloure la carn.

En un comunicat després de l'anunci d'aquest dilluns de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre els riscos cancerígens de la carn processada, ha reclamat als experts de l'àmbit mèdic i científic "un esforç especial per argumentar el que dicta el sentit comú i la tradició alimentària" de Catalunya.

Ha recordat que, a part de les característiques genètiques de cadascun, si es vol mantenir un bon estat de salut, cal portar un estil de vida saludable en què l'alimentació equilibrada i de qualitat "suma i no resta".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés