Publicat 20/9/2019 12:50:14 +02:00CET

Jamaa (GSMA): "La indústria del mòbil treballa per a un futur millor"

La 'general manager' de GSMA , Therese Jamaa
CORNELLÀ CREACIÓ

BARCELONA, 20 set. (EUROPA PRESS) -

La general manager de GSMA --l'associació que agrupa la indústria mòbil mundial i que impulsa el Mobile World Congress (MWC)--, Therese Jamaa, ha afirmat aquest divendres que "la indústria del mòbil ja treballa per ajudar a crear un futur millor a través de la tecnologia i la innovació".

Ho ha dit en la seva intervenció en el fòrum Cornellà Creació, al qual han assistit prop de 150 representants del teixit socioeconòmic català, ha informat l'organització en un comunicat.

Jamaa ha incidit que la tecnologia té la capacitat de generar un impacte transformador que pot ajudar a afrontar desafiaments mundials, com la salut, l'educació, la igualtat de gènere i el medi ambient.

En aquest sentit, ha posat en valor el paper de Barcelona com a 'hub' digital del sud d'Europa i seu del congrés mundial de mòbils.

Durant la trobada, també ha explicat projectes com el 'Mobile for Development', que té l'objectiu de reduir les desigualtats del món i impulsar la innovació digital i que actualment ha tingut impacte en la vida de 58 milions de persones.