Publicat 14/6/2019 18:45:27 +02:00CET

La IV edició d'Industry tindrà quatre congressos sobre la transformació digital

Fira.- La IV edició d'Industry tindrà quatre congressos sobre la transformació digital
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

La IV edició d'Industry From Needs to Solutions comptarà amb quatre congressos que debatran sobre la transformació digital de la indústria i se centraran en la fabricació additiva, manufactura avançada, ciberseguretat, automatització i robòtica.

En un comunicat aquest divendres, Fira de Barcelona, que organitza l'esdeveniment, ha informat que "intensifica la seva aposta pel coneixement" en augmentar l'oferta de continguts.

Aquest esdeveniment sobre indústria 4.0, que se celebrarà del 29 al 31 d'octubre en el recinte Gran Via, inclourà els congressos Max, Barcelona Cyber Ethical Days, IN(3D)TALKS i Ayri11.

Fira de Barcelona ha explicat que els cuatros congressos ja tenen confirmats prop de 120 ponents i compten amb unes 70 sessions tancades.

El director de l'esdeveniment, Miquel Serrano, ha defensat que Industry "vol ser una plataforma de difusió dels grans avantatges que ofereixen les noves tecnologies de fabricació" a través de l'exposició de les principals novetats i l'experiència directa d'empreses.